Cautare

846 de rezultate pentru "prezentare restaurant matteo" (3.62 secunde)
Degustarea de preparate dacice si vinuri care a avut loc vineri seara la unicul restaurant dacic din Bucuresti, La Bordei, ne-a demonstrat inca o data ca este adevarat.
Infiintase "Journal roumain des Poets", scrisese opt carti despre Romania si mai avea un restaurant in Louvain, unde colegii mei matematicieni belgieni m-au dus intr-o dupa-amiaza. Am intrat in restaurant, foarte cunoscut in Belgia.
au participat la spargerea unui restaurant si la jefuirea unui batran in varsta de 82 de ani.
Banii vor fi folositi pentru "realizarea de materiale de prezentare si promovare a imaginii municipiului Craiova". ... Din aceiasi bani, ei vor realiza un album de prezentare a Craiovei, dar si o serie de miniaturi cu imagini din oras, purtand semnatura cunoscutului caricaturist Stefan Popa Popa’S.
Mangalia, care va detine un stand de aproape 50 mp, va avea, pe langa binecunoscutul program de prezentare a oportunitatilor turistice locale, si cateva noutati.
Show de lumini pentru GTC la "Noaptea premierelor GM" Show-ul de lumini a subliniat tema conceptului GTC, utilizand aceeasi tehnologie LED pentru toata scena de prezentare. ... A mai avut loc si o prezentare de moda.
Potentialii cumparatori, care au cumparat dosarul de prezentare, atat pentru licitatia din data de 21 noiembrie, cat si pentru licitatia actuala, vor depune la sediul Termoelectrica, in plic sigilat, documentele de participare pana pe 17 decembrie, ora 15, acesta fiind termenul de decadere.
În turneul de prezentare a oportunitatilor de afaceri, Taubman a fost însotit de Nicolae Vierita, ambasadorul României la Washington. Oficialul american si-a început discursul de prezentare în fata studentilor si oamenilor de afaceri din Atlanta spunând ca România are cea mai dinamica si mai atractiva piata din Europa.
HOFIGAL, cea mai mare companie cu capital integral romanesc de pe piata suplimentelor alimentare, a lansat un nou site de prezentare si vanzare a produselor sale.
Nici vestitul CRBL dar nici asa-zisa jurnalista Ionela Nastase n-au fost in stare sa invete textele de prezentare. ... Nu stiu cine le-a facut textele de prezentare, dar sunt convinsa ca i-a luat mult timp sa dea copy-paste din versurile hiturilor romanesti.
Un prim grup a iesit din PSI in ianuarie 1947 (cand Internationala Socialista si comunistii inca mai impartaseau anumite pozitii comune, factiunea din jurul lui Giuseppe Saragat), urmat de un al doilea in ianuarie 1948 (factiunea Ivan Matteo Lombardo).
Se ingroasa gluma in tara noastra si se pare ca dosarul lui Matteo Politi e cel mai fericit avand in vedere ca zilnic ies la iveala cazuri care mai de care mai infricosatoare.
Participa de asemenea 8 presedinti africani si numerosi lideri europeni, printre care presedintele Romaniei Klaus Iohannis, presedintele Consiliului European, Donald Tusk, si al Parlamentului European, Martin Schulz, premierul Marii Britanii, David Cameron, si cel spaniol, Mariano Rajoy, premierul Italiei, Matteo Renzi, precum si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cancelarul Germaniei Angela Merkel.
Reprezentantul Enel, Matteo Cassani, i-a comunicat prefectului ca firma sa a comandat deja studiul de fezabilitate pentru constructia termocentralei de la Galati, care va fi gata la inceputul anului 2008.
Conform contractului de privatizare, a fost numit un nou Consiliu de Administratie al Electrica Muntenia Sud, trei membri din cinci fiind desemnati de catre Enel: Matteo Codazzi ca presedinte, Luigi Giliotti si Claudio Zito.
Am considerat ca venit momentul sa ne adunam toti la un loc si sa dam nastere unui sistem local", declara Presedintele Filiala Targu Mures Confindustria Romania - dl. Matteo Montanari.
La evenimentul de inaugurare a fost prezent Matteo Muraro, Responsabil Comercial Calzedonia Spa. Au fost de prezente numeroase figuri cunoscute ale high-life-ului bucurestean:
Matteo Patrone, Directorul Regional pentru Romania si Bulgaria al Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare, a declarat: Suntem incantati sa sustinem PROFI in procesul de deschidere a sute de noi magazine in micile orase din Romania, oferind clientilor oportunitatea de a cumpara alimente accesibile in locatii de proximitate.
Roberto Di Matteo Arbitru: Pedro Proenca (Portugalia) Nemtii au castigat CHAMPIONS LEAGUE de patru ori in cele opt finale disputate, in timp ce englezii sunt la a doua finala de Liga din istorie, nereusind sa ridice trofeul pana acum.
arbitru de rezerva: Matteo Passeri (toti din Italia) Delegat UEFA: Adonis Procopiou (Cipru), observator UEFA pentru arbitri: Zbigniew Przesmycki (Polonia) AGERPRES (editor:
google-analytics.com